Kopen Nike Daybreak

  • dorento
  • Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
1 week 4 hours ago #11128 by dorento
Kopen Nike Daybreak was created by dorento
De afgelopen maanden heeft Nike een merkwaardige interesse gewekt in hun vintage vormen - de meeste aandacht was gericht op de geliefde Kopen Nike Daybreak . Maar in plaats van het terug te brengen met een nieuwe serie Retro's zoals de Challenger OG, wordt er geëxperimenteerd met het silhouet met N.354-idealen en nu ISPA-innovatie. In feite een hybride met het enigszins nieuw uitgevonden OverReact-silhouet van het laatste sublabel, het aanbod - passend genoemd als de "OverBreak" - neemt de eerder genoemde tooling en past het toe op de geliefde Daybreak-vorm.

File Attachment:


Hoewel het een van de nieuwere toevoegingen in de N.354-reeks is, is het Nike Daybreak te Koop type behoorlijk snel populair geworden, een resultaat van de ingetogen en retro-geïnspireerde interpretatie van de gedeconstrueerde vormen van het sublabel. Het paar wordt vaker dan een paar keer vergeleken met sacai's LDWaffle, en deze keer tinten neutraal op een manier die vergelijkbaar is met de eerste samenwerkingen van UNDERCOVER met hetzelfde silhouet. Zwart bovenwerk, zowel van mesh als suède, loopt door de constructie van overlay naar onder; en mede dankzij hun donkere kleur zijn de verlengde panelen en de aangrenzende tweaks bijna volledig gecamoufleerd.

In de loop van de afgelopen maand heeft de Nike Daybreak Bestellen een hele reeks kleurstellingen ontdekt, waarvan er vele zijn gemoderniseerd met constructieve wijzigingen, waaronder slangenhuiden, transparant bovenwerk en gedeconstrueerde elementen voor de N.354 DBREAK-TYPE. Maar om het zomerseizoen te beginnen, keert de klassieker uit 1979 terug naar zijn oorspronkelijke constructies voor een nieuw aanbod gericht op het vrouwenpubliek.

Meerdere tonen zijn verenigd in het bovenwerk, inclusief de synthetische basis die is gehuld in een "Aubergine" tint en de stoffige pruim suède overlays die het meest uitgesproken zijn. Nike Daybreak Schoenen Leren swooshes en verhoogde hiellipjes zijn overgoten met spatten van "Hydrogen Blue" -accenten om de seizoensgeschikte opstelling te voltooien.

Telkens wanneer Nike op een winnaar landt, gaan ze all-in. Dat is het geval voor hun op flora en fruit geïnspireerde creaties, het peloton zal binnenkort groeien door nog een ander met het onlangs onthulde Nike Daybreak Heren/Dames "Granaatappel". Ondanks de verandering in thema, heeft het paar elementen die kenmerkend zijn voor eerdere onderwerpen. Kurk kleedt bijvoorbeeld nogal wat van de toonbank, als aanvulling op de Swoosh en het hiellipje.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

LOGI.CALS AUSTRIA

Address

Europaplatz 7/1,
3100 St. Pölten

LOGI.CALS GERMANY

Address

Poststrasse 38H
40764 Langenfeld
© 1987 - 2021 logi.cals GmbH